Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen


idag kom ett telefonsamtal om att denna skönheten äntligen har kommit in! nu gäller det bara att föra över mitt nummer från 3 till telia, så ska den nog vara min ägodel i mitten av veckan! chatschhhhhhhhing I'm happy :D



If holding hands is too descret Let's make out in the middle of the street

detta suger och livet leker
just nu iallafall, så jag har ingen större lust till att blogga.


mama haven't you heard, we've sold out all over the world


My love’s a revolver, My sex is a killer. Do you wanna die happy?

matte-provet idag känndes bra! jag är GRYM haha. bara för det kommer det säkert inte gå bra.. men man kan alltid hoppas :)
nu blir det ännu mera plugg, historia prov på onsdag hahah! det är något som jag aldrig kommer att förstå mig på.. hate it! men får väl läsa igenom det eller något. Men först ska jag gå och göra mig en kladdisch kladdkaka hade jag tänkt :D



peace up a town

It's like my iPod stuck on replay

lugn och skön dag. Igår tog jag det lugnt med pillis, drog till davve ett där vi träffade ralle, viktor och tre kompisar till davve! drog sen vidare inom donken och hem till pillan. Somnade nästan bums, vi hade redan bestämt att kolla på en film som började vid 2.. men båda hann somna innan haha (y)
Idag var det fars-dag, drog hem vid 2 tiden! pappa slutade halv åtta. Då blev det höns ris och curry, sen nöt tårta :) mumma.

Imorgon har vi matte-b prov. Känns som att det kommer gå åt helvete rättare sagt, får försöka kolla igenom det lite mer ikväll eller imorgon, börjar inte försedan 10 i tolv ändå. Men det känns redan som att jag är körd.. tycker det är svårt och jobbigt! :s

Hade även en as-bra fredag! fast grand inte riktigt nådde ens förväntningar så hade vi iallafall roooligt :) lite jobbigt att gå upp och jobba dagen efter bara, men vad gör man inte för de dära extra pengarna!!



hahahhah fail!
See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.


over and out!

The party don't start untill I walk in

haha vad vi är roliga !!!

nitar är sexigt

eller vad säger ni? ;)


life, na na na na na life is life!

nyss hemkommen från skolan/stan! blev snask-dask på turismen :D
idag ska jag packa upp min väska som fortfarande står i vardagsrummet sen kph.. hehe kanske ska ta tag i att städa mitt rum samtidigt?!
Ska även försöka lägga ut lite bilder sen köpenhamn och halloween (y) om jag nu då orkar, dennis skicka bildernaaaaaaaaa!!

Imorgon blir det grand i falkenberg, inte riktgit min grej det där! Men det ska faktist bli mycket skojigt :) Är ett gäng som åker, förfest hos snygging-kajjan sen buzzz (y) synd bara där att man inte är 18.. det SUGEER

Ser även att många gillar min och kajsas lilla parodi på ralle och jamie :D haha kolla även in deras bloggar :

http://myhairgotstyle.blogg.se/
http://cibby.blogg.se/

där med videoblogg var ju lite roligt, kanske ska fortsätta med det? haha vi får se vad som händer med det ;)

nu kör vi igen


RSS 2.0