took my heart to the limit, and this is where i'll stay.I can't go any further then this!

idag tog vi metron till field's, as stort köpcentrum! hittade äntligen ett par jeans och sen ett par skor(kajsa och pillan, det är ett par högklackade) hehe jag är död.
Nu har vi käkat och städat iordning på rummet! gottsnack. Imorgon är det hemresa som gäller, både roligt och tråkigt. har haft det super här, men pengarna är slut så lika bra att komma hem då ;) plus att jag saknar alla mina snygga brudar såklart.

Anette(x-tra mamma) du kan vara lugn! vi tar hand om varandra och ser upp för pillerna ;) hih


mmm, vad snyggt!

I'm in kph bitch

ja som sagt, jag och bästis sitter just nu i mammas lilla rum en liten bit utanför centrala kph :)
kom fram igår, fick för första gången på 3 år se hur mamma jobbar på kastrup hah, sen gick vi ut och käkade as god mat som mami bjöd på! mysfaktor på hög nivå :) 
idag åkte mamma hem till h-town tidigt och jag å sandra gick upp vid halv 10, gjorde oss frukost och skulle sen ta oss in till ströget. Allting gick galant, vi så duktiga! varför har vi inte metro hemma? as roligt ju haha
fick handlat en del med och är as nöjd med mina köp :D Det kanske inte plånboken är heheh men what the hell
nu sitter vi och dricker lite vin och käkar godis :) det enda negativa med mammas lilla rum är att det är 8 TRAPPOR UPP. fattar ni hur jobbigt det är?!? så man kan ju säga att vi har rört oss en hel del idag (y)
imorgon hade vi tänkt ta metron till fields, ett as stort köpcentrum. Annars blir det nog ströget igen ;) kanske får trevligt besök med, sånt gillar vi

när vi kommer hem blir det halloween partajj och jag vet precis vad jag ska klä ut mig till :D kommer bli as nice! livet leker för fullt just nu och jag uppskattar mina vänner mer än någonsin
you are the best <3


så här roligt kan man med ha det! hahahah

CIAO!

you had a good girl That’s a keeper, k-k-k-k-keeper. You had a good girl, good girl but Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her



det vattnas i min mun, jag vill ha den nununu
men den som väntar på något gott... haha! frågan är bara, vit eller svart? jag får magsår.

nu ska jag snart kila iväg till skolan, efter ska jag träffa snygg-joss! :)
nu är det även inte långt kvar tills jag och bäst åker till kph ensamma i 4 dagaaaaaar! hih nä men nu ska jag kila iväg det här med blogg är så överskattat ;)

Can't tell me nothing now baby i know how to fly

bloggtorka här ja! men nu är jag sjuk, legat i sängen i snart två dagar. Riktigt tråkigt är det.. uschfyyy

vet inte vad jag har skrivit innan men jag har iallafall hoppat av spanskan :D ÄNTLIIIGEN. Bytade till Italienska steg ett istället, känns mycket bättre :)
På onsdag får vi ny bil, saaben är såld och pappa har hittat någon misubitsi(stavning?) sport SYV .. Automatare är den med så nu blir det att övninsköra med mammas bil ahah xd
Helgen har väl varit lite hittan och dittan, varit ledig så det har varit skönt :D fredag blev väl inte så lyckad, but tha's what friends are for<3 lördagen blev mysig, var först hos mig med pillan! sen åkte vi ut till ralle och jamie och glodde film(y)

nu har mamma finally fixat en egen "lägenhet" i kph så förhoppningsvis på höstlovet åker jag och sandra dit! 4 dagar ensamma där, kan ju inte bli bättre :))

på torsdag får jag lön :D jippiii, känns lite tomt på kontot nu! fast pengarna sparas nog till köpenhamn, bättre shopping där än i lilla halmstad :)


nu har jag inte så mycket mer att skriva, ciao!


RSS 2.0