allting som du gör just nu, gjorde jag igår!

bättre sent än aldrig, eller?

igår fyllde Emil år (white-boy), congratz! han fick världens finaste present av oss :) kommer säkert användas flitigt heheeh
förfestade hos mannen igår med massa trevligt folk, sen bar det in till stan osvosv. var hemma vid 3 tiden, inte det roligaste när man ska upp halv 9 och jobba. men det gick alldeles utmärkt, massa att göra var det. Danskarna hade tagit över hotellet!!... trodde dom iallafall, de hade kastat glas ner på reseptionen ifrån 1:a vångingen och festat fram till 8-9 på morgonen å de var ca 80-100 pers då.. haha advokater kan också ha kul ;)
efter jobbet idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på she's the man tycker den e lika rolig fortfarande hah. Sen har även JAG lagat mat åt mig och pappsen :) mamma är ute på roligheter med tjej-gänget nere i skånelandet eller nått sånt.
Nu blir det tv:en och sen bed time! jobb imorgon med, säger bara moneymoneymoney! YES PLEASE

ahmen puss på oss, min BFF :DDD
(AS-bakis och full på samma gång? hehheeh klå den ni)


You nag and you brag and I gag,There's so much beauty in what we have.

och så har halva veckan gått, idag är jag sjuk.. inte okej!
men då har man iallafall tid att skriva här. Helgen blev as-kalas
fredag tog jag det lugnt med mina brudar kajsa sara och pernilla! kollade på 17 again och myste
lördagen blev det lite mer drag, jag sara och kajsa drog vid 7 tiden ut till holm och ricki som hade avskedningsfest. det var riktgit roligt, de timmarna jag var med hahaha xd tack gubben för kvällen :)
söndag blev det då att gå upp tidigt och jag var bakis som en jävla häst. det var inte roligt, kommer fram till davve vid halv 11 då de flesta redan börjat dricka.. hehe jag ville bara sova, men efter ett tag (ca2timmar) när jag fick i mig lite mat var jag på g igen. I gbg var det fullt ös och drag, vi drog in på någon krog och träffade virres kompis. Sen tågade alla bajare in till arenan och jag å sandra frågade oss själva vad vi gjorde där haha
men vi hade iallafall skit roligt även om bajen förlorade med 2-0! så dagen fick toppenbetyg

måndag och tisdag har varit en massa plugg, var även inne i stan igår och köpte nitar till min väska! så nu ska den p.i.m.p.a.s gott folk :D även en grej jag ska hitta på senare för att fördriva tiden. Det är så otroligt tråkigt att vara sjuk, jag vill ha någon som kommer och överraskar mig vid dörren med godis och en massa kramar?!?

nu kanske jag ska gå och sätta på en beckfilm till, någonting bra att kolla på iallafall. Skickar en liten hälsning till hjärtat sara som också ligger hemma och är sjuk :( krya på dig gumpiii




She's nothing like a girl you've ever seen before. Nothing you can compare to your neighborhood hoe

dålig uppdatering som vanligt men det är så det blir antar jag
helgen var bra, fredagen tog jag det lugnt med sandra och victor :) lika trevligt som vanligt!
på lördagen blev det först förkrök hos bästis och joss i åled. Sen drog vi ut till sperran, niceprice (y) även om inte allt kan bli som man vill, så hade jag riktigt trevligt! Åkte hem med eddie och amanda sen vid halv 4 till mickedala och mr R. Då typ alla mina vänner var försvunna.. haha. Somnade runt 7!
Veckan sen har jag mest umgåtts med bäst-sandra och victor-virre! Nu börjar plugget komma igång med, jobbigt..

på söndag ska jag till göteborg för att kolla på FOTBOLL hahaha får ju se hur det slutar. gooo bajen eller?



det är jobbigt att det ska vara sådär.. eller såhär


happy b-day to you!

tänkte bara kika inom och säga grattis till min as snygga kompis Kajsa som blir sjutton idag :D 
hon har även gått och blivit brunhårig :o waooooo
puss på dig snygging och tack för en bra dag
nu blir det sängen för oss båda, jag böjar dock inte försen tio i ett SÅ NICE! nattinatti 

Om det löser sig, tänk då kan jag leva drömmen. Ropar ut ditt namn och kastar upp ännu en sten på fönstret!

09-09-09

good day , praktiken gick bra! efter drog jag till stan, mötte upp joss :) tog oss en varsin kykling sallad på vattenporten, satt och snackade en massa skit tills vi till slut gick och mötte upp pillan! tog även ett till hål i örat hehe, där uppe nu! tror nog att det blir det sista, är nöjd nu ;)
när jag kom hem hade pappa köpt en egen godipåse till mig, så nu känner jag för att bara krypa ner i mys-kläder och kolla på en film. Fast känner att jag kommer bli riktigt rastlös, blir alltid så.. kanske blir att jag drar till pillan senare om jag orkar med :) Imorgon är sista dagen på praktiken, känns bra! vill träffa klassen nu, börjar faktist bli lite lång-tråkigt även om jag har det jätte bra på hotell tylösand så saknar man ju sina class-mates.

 
jag och bäst i gullbranna när vi precis hade börjat ettan!

I'm guilty of reading my own past

sitter hemma hos bästis och väntar på henne medans hon duschar. Igår var chill, först praktiken sen drog jag och solade! så skönt det var :) efter drog jag och sandra hem till victor. Blev att vi åkte in till stan och mötte upp eddie osv. Slaggade sedan hos bäst (y)
idag var praktiken bra, fick även idag vara inne på spa och i konferens hallarna. Ca 500 persbåde idag och igår som är på någon mässa eller nått liknande! så det är mycket att städa efter dom :P drog hem och lagade god mat till mig själv och sen tog jag bussen till bästis igen. Blir nog en soft kväll idag med, bara ta det lugnt framför en tv hoppas jag på :) behöver vila upp mig lite, så att man inte är så trött om dagarna!

imorgon ska jag äntligen träffa joss, blir nog en tur på stan och en mysig fika :) i like
saknar den snubbeeeeen va


me and my b-friend

why do I feel this party sober?

och så var helgen slut. Har jobbat både lör och sön så det blir lite sköna pengar i kassan den 15:onde :)

har även haft tid att umgås med mina underbara vänner! lördags kvällen blev nog lite för mycket av det goda där ja.. hahah. Söndag blev det mys hos bästis ute i skogen, märks att det var ett tag sedan jag var där! Hoppade av en busshållsplats för tidigt och fick GÅ i totalt jälva mörker tills jag äntligen kom fram till en ensam gatulampa. Blev två gamla film goingar och chips n' dip :D

nä nu ska jag fly iväg härifrån! TJING

 

 


Then I remember all the nice things that you've ever said to me..

skön dag, började tio i ett! bästis sov hos mig så vi gick upp vid elva, sen in till stan för att fixa mina pengar. Så nu ligger det mesta på spar, skönt :)
fotolektionen gick bra och snabbt, fast jag och pillan sabbade nog alla våra bilder i mörkerrummet hahaha
nu sitter jag och käkar isglass å väntar på att det kanske ska bli lite bättre väder? så att man åtminstonde kan gå ut till bussen. Ska till pillan ikväll :) sen får vi se vart vi tar vägen. Ingen sen kväll för mig iallafall, ska jobba vid 10 på lördag coh 11 på söndag. money moneyyyyy
mamma och pappa har även bokat skidsemester nu, trysil igen! but we love it. Tänkte gå in och kolla lite bilder på stugan. Ska tydligen vara jätte stor och precis i en backe! till skillnad från förra året då vi bodde en bit ifrån och väldigt litet ;) hoppas på att bästis vill följa med denna gången med! waoaoaooooo 

 


You have made it harder just to go on. And why, all the possibilities where I was wrong.

glömde även berätta att jag jag satt hos frisören igår i någon timme och blev någon tusenlapp fattigare! men nu är jag iallafall blond och då menar jag riktigt blond. Vet inte ännu vad jag tycker, kommer nog ta ett tag att vänja sig igen.


bild från malta 2008, ibland får man bjuda på sig själv ;) lika blond nu och man kan ju önska att man var lika brun.


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare

äntligen hemma
var på tylösand idag, fick sluta tidigare eftersom att vi inte alls hade mycket att göra, skönt! drog hem och fixade mig, sen bar det av in till stan med pillan. Hittade två bälten och ett par skor, I love them!
nu har jag käkat och ska snart dra mig till soffan för att kolla film eller något. Ikväll blir det att träffa bästis när hon har slutat :)

har shoppat en del denna veckan och känner redan hur pengarna börjar tryta, imorgon blir det in till stan om jag hinner för att sätta över en del på spar annars kan det gå illa. hahaha, men redan den 15:onde klirrar det till lite i kassan. Då vi får lööön! skönt med lite extra pengar att göra av med :)


RSS 2.0