Mot träning ska jag protestera, jag vill inte motionera!

Hej hopp Rosa gummisnopp, KAJJAN HEERE! 
Anna ligger i sängen och har precis proppat i sig bilar, ovanligt att hon äter (...) 
Igår var vi hos sarraanoffen och förfestade, mycket niiiiice. 
Tanken va att vi skulle in till David i stan men sen sket det sig så, what ever. Vi hade hyffsat kul ändå om alla hade varit på toppenhumör så hade det varit perfekt men hänt är hänt.. 
Nu ska vi till stan och KÄKA oss feta och goa (mat är allt vi tänker på), får se vad det blir pizza? kebab? kinamat? BK? FINNS SÅ MYCKET ATT VÄLJA MELLAN,  TROR VI TAR ALLT !! aWOWOWOWSAAAAOAOAOSAOOAS  
bye bye suckers  
hurry hurry hurry BYE my rice and curry, bye 1 for 2 special price for u. 
puss på jacks mun+kind/ Pillan


det är inte mig det är fel på.. det är dig ;) JAG VET ATT ALLA ÄLSKAR MIG!


  
btw jag har gått över till andra sidan, från och med nu är jag muslim. shalala 

Ge mig, ge mig, ge mig något mer. Nått och jobba med!



föresten nu när man har börjat att cykla så är det någon tattarunge som känner för att sno min cykel. Varför är det alltid jag som råkar ut för sånt?

Life’s a game but it’s not fair I break the rules so I don’t care.

lördagen blev inte riktigt som planerad!
fick iallafall åka en as snygg limmo, med 4 snygga kompisar ;) de var niiiiiiiiice
i mån började våran praktik! och det har gått skit bra, jag och sara har till och med klirrat helg-jobb
så nu är vi städerskor. Vem fan trodde att jag skulle bli något sånt? hahaha inte jag iallfall
men pengar tackar man verkligen inte nej till och vi har faktist roligt när vi är där. Sånt himla fint hotell
idag gick jag i stan med sara, fixade tid till mitt hår. Känner att det behövs nu och man har ju råd när pengrana rullar in imorgon, som jag har väntaaaaaat!!





fred ut!

Tonight is on so baby, let's go!

dålig upd jag vet. Men inte direkt att man har tid att sitta här så mycket!
kan ta allt som hänt kortfattat:
drukigt kanske lite för mycket vin med min vän kajsis och det slutade med en kebab på mickedalas pizzeria och att jag fick tillbaka min älskade tjocktröja. haha ett stort plus i kanten för det (y) även dennis, pillan, sara, sandra och ralle var med en stund. Iaf de flesta hah.
chillat med kajsa & sandra, var över och träffade victor, eddie, jonas och fille som satt och lirade tv speeeel haha.
köpt nya skor och så har jag även piercat mig, busigt va! fast det är bara den lilla grejen i örat :) me like
pillan har flyttat in till stan, förkrökade med sandra hos victor drog sen till pillan och efter det till davve. Mycket skratt och lite tårar den kvällen, men det är sånt som man får ta! 

ikväll är jag taggad som fan, öppen bar och finklädsel med några av de bästa tjejjerna och victor såklart :D 
sen är det kanske 100pers man inte vet vilka det är, men sånt är ju roligt haha. 



Do you know what's worth fighting for. When it's not worth dying for?

idag har jag bara tagit det helt lugnt! och det tycker vi om, eller rättare sagt så behövdes det ;)
igår var nice, förkrök hos pillan sen ut till drängsred :) mycket folk man inte kännde om man säger så haha, vid ett dog vi oss in till stan! blev hämtade i torup av victor unt kitte. På vägen tappade vi först sandra, som stannade i åled, sen pillan som drog iväg och sov hos kajsa. Så det var bara jag och kajjan kvar i stan och klockan var två halv 3. Fick gratis mat på mc, sånt tackar man ju inte nej till. Sen drog vi hem och soooooov.
Idag har jag övningskört, det går faktist bättre och bättre nu! måste bara lära mig parkera och backa bättre sen funkar det andra (y) med tanke på att jag kanske har kört kanske 10 gånger sen i början av sommaren så är det ganska duktigt av mig :)
fick även reda på att pillan fixat rum i stan nu :DD så gott tjejen! det ska firas nästa helg när du flyttar in (D)
nu ligger mamma och pappa och sover, känner att jag kanske ska gå och lägga mig jag med, blir så sur på att internet inte funkar ute på mitt rum längre... ska fixa hit någon som kan sånt där! för nu måste jag sitta på kontoret, när jag hade kunnat sitta i min säng :(( inte okej.
Nu drar jag mig mot badrummet, imorgon vet jag inte vad som händer! men på tor börjar skolan.. vid 10 iofersej så det är lugnt. Sen är det praktik som gäller för oss i tre veckor, så sweeet. Hotell tylösand blir det för min och saras del :)

föresten någon som är på malmöfestivalen i veckan? antingen när the sounds eller familjen spelar! redan sett båda men de e grymma live så varför inte en gång till ;)
jaja
sleep tight! puss

we're gonna rock down to Electric Avenue,And then we'll take it higher.

två dagar i rad har vi festat, druckigt, gjort stan osäker typ. tredje idag! säger ju att man måste ta vara på sista helgen av sommarlovet! så nu TAGGAR vi tjejer, ikväll är det the grand final ;)
även om vi kommer vara borta i bonneland, så satsar vi på fullt ös medvetslös eller något liknande haha

kajsa vill inte läsa min blogg om jag inte har bilder, för det är bara det hon kollar på. Får skärpa mig och lägga in lite nya, bara det att jag knappt tar några bilder nu för tiden :P blir isf bara dåliga mobilbilder.. jaja
nu ska jag käka och fixa mig så man kan åka snarttt

hoppas alla får en trevlig lördag! :)


baby when the lights go out, i HEAR YOU CALLING

jag och kajan sitter och data nördar oss, men vad ska man göra när det är sånt här tråkigt väder?
det bara regnar, skulle man inte kunna få lite fint väder nu när skolan snart börjar..

snart kommer pillan med (y) imorgon blir det upp tidigt till tylösand för att fixa praktiken, försov mig imorse men skyller på att jag somnade sent eftersom att jag inte kan sova när det åskar och blixtrar! så de så

kul att min blogg är så rolig med, haha det är lame! så byebye


And I'm hanging on to the words you say. You said that I would, would be ok.

idag har jag varit på väla med kajjan pillan kajsas mamma och syrra :) trevligt, hittade lite smått och gott. Ska ju som sagt försöka hålla i pengarna nu haha.
Ikväll blir det chill hos mig, med beck som har blivit en liten tradition för oss.

igår åkte vi förbi sara där och hon och jack var. käkade chips and dip och snackade! har inte träffat bruden på några veckor nu ju, inte okej.


Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång, något patetiskt men jag vill bara ha dig.

Trevlig dag igår hade jag, vaknade ganska bakis efter en väldigt trevlig fredag som tillbringades mest med bästis och ljungberg :) vid två drog vi till stranden jag och sandra med victor och ralle! Låg där till kanske fem, då det började åska och nästan regna. Drog hem och gjorde oss i ordning , jag mötte upp pillan! sen förkrökade vi lite hos ralle innan vi drog på fest i kärleken!




jag måste sluta tänka


I always say how I don't need you But it's always gonna come right back to this

igår var jag sandra och kitte hemma hos victor och kollade film! söndags-mys kallas det :)
upp tidigt idag för att jobba, nu är det bara två gånger kvar (y) sen vill man bara att lönen ska komma in med TACK
snart kommer kajjan till mig, jag har bestämmt att vi ska kolla runt lite på olika resor, sen har jag köpt godis åt oss :) .. ja jag kan faktist vara lite snäll ibland ;)

ha en trevlig måndags kväll!



oh Romeo where do you have your Juliet? Romeo where's your girlfriend?

helgen har varit riktigt bra måste jag säga!

i fre var vi först hos ljungberg med lite folk, grillade och festade till det :) efter det bar det in till stan, till en av victors kompisar som bor ovanför systemet! as fin lägenhet verkligen :)) vid 2-3 tiden beger vi oss tillbaka till kärleken och philip, själv blev man då utelåst där man skulle sova... så vid halv 6 tiden drog jag med kim hem och sov där!

lördagen var inte lika rolig att vakna upp på, bakis-dag as hell, hade bara sovit ca 4 timmar så var cepe trött. när jag kom hem käkade jag och sandra lite sen efter hon drog så somnade jag och sov från 4 till 9 på kvällen.. illaaaa men det var riktgit skönt :D sen vaknade jag gjorde mig iordning och drog in till stan där jag mötte upp bästis :) drog hem till davve igen en liten stund och sedan käkade vi på city kebabbbb (y) vid 3 tiden drog jag och victor till mickedala, träffade ricki igen som hade kommit till h-town! vid fem när jag kom hem, hade pappa precis gått upp och skulle till jobbet (y) hah lyckat, somnade riktgit gott.

Idag vaknde jag vid 11, riktigt pigg var jag så nu sitter jag här! väntar på att victor ska komma så ska vi åka inom eddi och sen till stan och shoppa lite ;) eller jag ska mer vara smakråd, har handlat way to mutch denna månaden! ska försöka hålla i pengarna tills nästa lön.


And why a son of a gun like you let her go
If you can't treat your lady with respect
You're not a true man for her
Hand her over to real men, to somebody who cares
Who respect her!


RSS 2.0