And baby, you know, you know you want me too. Don’t try to deny it baby I’m the only one for you

dåligt med uppdatering här, men har faktist inte haft tid!

efter jobber i fre åkte jag hem, packade väskan och gjorde mig iordning! sedan for jag tillbaka till helsingborg och matilda. Förfestade lite hemma hos henne några stycken och sen drog vi ut på stan! helsingborgsfestivalen då ju, hiehe

jag och m gick iväg lite själva och ni tror inte att vi stöter på min framtida man och hans snygga kompis igen?!? sådär en på miljonen att man skulle träffa de igen, vi följde med upp på deras hotell ett litet tag innan vi drog ner på staden igen :))

dagen efter var det jobb för mig igen, på kvällen blev det andra puckar ;) jag och sandra satt först hos mig och drack lite vin å rökte vattenpipa! Sen drog vi till stan, stötte på kitte som sedan hänkade med oss, kajjan kom också :) hade nog en av de roligaste buss resorna. Kvällen blev då inte direkt lugn, men kul som fan hade jag! Somnade vid 5 snåret med 2 människor och en katt i min säng... nej jag fick inte mycket plats! och ändå har jag en STOR säng ;/

söndagen blev chill, vi vaknade och hyrde en film som jag somnade till, ovanligt? sen gjorde vi käk, viktor virre kom. Sedan försvann sandra hemmåt och jag viktor å kitte åkte iväg till ringenäs och slog lite bollar :D har inte hållt i en golfklubba på över 2 år, men det var riktgit roligt. Även fast det gick som det gick :p efter det drog vi in till stan och käkade pizza & kebabbb.

Måndag: jag fick min lön och shoppade snabbt upp lite mer än hälften! ojjjjsan, blev ett par skor, byxor, väst, armband och trosor! bilder kanske kommer på mina underbara inköp :) på kvällen var jag med kajjan, vi drog oss utåt och mötte på viktor! vi blev hungriga och gick till bk! men när vi kom fram hade de precis sängt, typ otur tänkte vi. MEN då kom gubben där inne ut och frågade om vi ville ha några hamburgare och dricka : ahaaaaaaa klart vi ville. Tummen upp för perfekt timning.
Tisdag: följde med på rickis rättegång som blev väldigt lyckad (y) efter det drog vi till fribergs och fikade :) drog hem till ricki en stund, sen hem till sandra och sen in till stan igen för att träffa pillan! På kvällen var jag med bästis kajsa viktor och ralleeee (har jag för mig)
Onsdag: LISEBERGGGGG blev en impulsgrej för min del! följde med min x-tra familj och hade verkligen jätte mysigt :) och såklart åkte man alllt hehehe, eller det var långa köer så exakt allt hann man inte med men det viktigaste iallafall!
Torsdag: jobb,jobb,jobb. Försenade tåg, inställda tåg, regn, regn, vindar, fuckade bussaar, hunger! ja typ så har min dag sett ut (y)

liter upd så jag själv kan hålla mig up to date vad som har hänt! Nu är det marinfestivalen i halmstad vilket betyder att imorgon är det partyyyyyyyyy och sånt gillar vi. massa minus bara på att jag först ska jobba..
men 4 gg kvar sen är jag fri.


 

bara massa mobil bilder har det blivit på sistonde, ska se om jag hitta min systemkamera så kan jag lägga in några sånna bilder istället :)

There's no need to rush, It's like learning to fly Or falling in love

igår var chill, jag drog med viktor till ralle! kom förbi några som sen stack på ferre, vi drog ut till Mc. Donalds och killarna köpte lite cheesburgers haha " jag skulle vilja ha en sån där cheesburger, fast utan ost! tack "
någon pontus och hans flickvänn kom samt linn och vi alla drog hem till ricki! tyvärr så hade bästis redan åkt när vi kom, men vi hade det trevligt ändå. Snackade och kollade lite tv!

Idag vare jobb, mycket folk i stan pga helsingborgsfestivalen som börjar nu (y) träffade nog min dröm man också, sååååååå snygg så man nästan dog! trevlig för den delen med.. varför är man inte 18 så man kan få gå ut på krogen?!?
aja, idag blir det nog bara chillin at home! jobb imorgon med, så det är bara att samla krafter




I've been dying to say this to you, And I don't know what else to do

igår var nice, var istan med sandra och kajjan, sen kom sara med :) hittade 3 tröjor och ett par leggings (y) nu är det byxor som måste införskaffas! efter stan drog jag och sandra till viktor och kollade film, bert såklaaaart
sen blev vi så suga på att inviga BK som äntligen har öppnat!!! riktigt gott var det, efter det drog vi hem till mig. Kollade American Pie med papi, bäst! Sen bar det hem till sandra och lite senare hem till ricki för att träffa han och eddie :))

idag vaknade jag först av att min chef ringde vid 10.. sen ringde mamma och sa att vi skulle ut i skogen och plocka blåbär?!? jag trivs inte i skogar.. haha men eftersom min moster fyller år idag så skulle halva släkten med så kännde mig tvungen att följa med & det var ganska trevligt faktis :) kollade på vatten fall med!

nu är jag hemma, imorgon är det dags för jobb igen :( orkar inttttteeeeeee
aja, ikväll får vi se vad som händer! antagligen film och mycket sömn. Det kan behövas.


anna chillin at hultsfred

I said Damn that’s KRAZY

igår kom sara och kajjan hem till mig :) käkade mina efterlängtade kyklingspett :D as gott
sen kom kitte och viktor förbi, satt ute på altanen och snackade! blev en ganska sen kväll, men jag somnade vääääääldigt gott. haha (y) underbart att slippa gå upp tidigt för att jobba med!  

idag kommer bästis hem ifrån gbg :D


The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun


well I don't mind, if you don't mind
'Cause I don't shine if you don't shine
Before you go, can you read my mind?


jobb idag, jobb imorgon sen ledig tre dagar wohoo. Nu blir det tacos :)

Cus if I reach the top I think I could escape the fire

sitter just nu ny-duschad, det här med blogg har jag märkt inte funkar på sommarloven! man har inte lust att sitta och skriva ner massa onödiga saker som ingen bryr sig om. Tror mer att man gör det för sin egen skull, så att man kan kolla tillbaka och se vad man har gjort :) så därför ska jag sammanfatta det jag missat: 

jag kan iallafall berätta att hultsfred var underbart, eller ja det var väldigt bra! sen det dära med bajamajor, tälta, mygg och käka fete mat varje dag kanske inte var det bästa jag upplevt. But hey, jag lever fortfarande haha. Bilder och sånt kommer upp när jag känner för att lägga in de på datan! Det som har hänt den senaste tiden är väl inte så mycket, kom hem i sön. Sov duschade och käkade gjorde jag då, inte ett handtag till. Så gott som jag sov från sön till mån har jag nog aldrig gjort innan, helt sinnessjukt hur djupt man sov. Vaknade inte av någonting förutom vid halv 4 då vi gick upp (y) men efter att ha sovit kanske 10 timmar på 6 nätter så är nog det ganska förståligt. Sen har veckan sett den samma ut, jag har träffat martina som är nere i halmstad nu :D jag sandra martina och viktor har spelat minigolf, jag har varit i stan och kollat runt lite fått med mig ett linne och ett par örhängen, igår var jag och sandra med viktor! sen åkte vi och hälsade på ralle. Sandra åkte iväg och vi skjutsade ralle och hans kompis till vilshärad! sen mötte vi upp sandra igen och så sooooov vi hos mig :)))

Idag var första arbetsdagen på typ 2 veckor för mig, känns skönt att få in lite moneyyyy det kan behövas! nu ska jag gå in och sätta på mig kläder, föna håret och allt sånt! Sen blir det kanske film med bästis eller så åker vi iväg och hittar på något skoj! Ingen sen kväll för mig dock, upp och jobba imorgon igen.. och på lör oooooooch på sön! walla

snygg och go i camp kärleken..

peaaaace

You and me baby ain't nothing but mammals so let's do it like they do on the discovery channel

vaknade tidigt idag, sandra skulle upp för att hinna med sin buss till hultan! så nu är hon också påväg :( men vi ses ju imorgonnnn wao :D
innan så var jag borta hos doktorn, fixade hostmedecin så jag kan bli av med den jälva hostan sen tog jag även min andra gardasil spruta! så ont den gjorde nu eller, bara för att inte min doktor tog den utan nån dålig hjälpare.. menmen
snart ska jag och mamma iväg och köpa det sista som jag ska packa med mig, sen måste jag börja packa min väska! undra hur mycket det kommer bli egentligen :o haha aja ni som känner mig vet hur jag är med packning osv. inte så vidare bra på sånt där, men jag tar hellre med mig för mycket än för lite ;)

idag hade jag även hemleverans på kläder, hur nice är inte det lixom :d hahaha ikväll får vi se vad som händer! vill träffa min sara innan jag åker klart, sen vill jag även säga hej till mina kusiner och moster som har kommit (y) jajaja allt löser sig. Nu har jag inte så mycket mer att skriva

ha det så bra i halmstad eller vart ni befinner er, jag ska ha de jälva skoj på hultsfred iallafall så det behöver ni inte oroa er för! Någon kanske får något roligt samtal vem vet ;) ha det götttttt


en sån här glad anna befinner sig imorgon på hultsfreeeeed
(bilderna är tagna åtta på morgonen när jag och pillan hade lite roligt hahah & än var inte kvällen slut för oss)

den vackraste stunden i livet var den när du kom

vaknade vid 9 idag efter goa timmars sömn! hade fått sms av pillan att det var dåligt väder, så ingen stranden idag.. gick up vid tio tiden och märkte att jag var helt ensaaam :) nu har jag fixat lite musik som ska brännas ner till bilfärden. Det är sjukt att vi snart åker, inatt åker några, imorgon åker några andra och på tis tror jag det blir som vi åker!! herregud hur ska jag klara av detta haha jag kommer antagligen vara helt förstörd när jag kommer hem xd

haha aja ikväll kommer mina kusiner ner och moster! blir kanske att åka till min andra moster och hälsa på:) elller party om kvällen bjuder på något! får helt enkelt se, nu ska jag gå iväg och ringa pillan för att se när hon kommmer in till staden. Sen kanske jag ska sätta på mig kläder också.. det tåls ju att fundera på

tjing


snygg man är på jobbet alltsååå

Broken lights on the freeway Left me here alone

glöm människorna från ditt förflutna, för de finns en anledning till varför de inte är med i din framtid


änn en gång har jag haft en massa trevliga dagar :)
suttit nere vid grötvik&myst och festat till det lite! det är ju inte helt fel. Idag har jag även jobbat.. ap varmt var det! men jobbade bara fyra timmar som tur var :) sen blev det hem, käka och sen deckade jag i soffan. Vaknade vid åtta tiden av att det var middag. grillad fläskfilé mums
hoppade in i en dusch och tog mig sen in till stan tog ut pengar till dennis :) så nu är det fixat, känns skönt! nu ligger jag i sängen och det är verkligen as varmt, man svettas typ även om man ligger naken förfan! sen kan man inte ha någon fläckt på heller, eftersom att de låter som in i och då kan man ju inte sova. Kvällens i landsproblem alltså.

på måndag tror jag att jag och mamma ska åka in till doktorn, efter att min röst kom tillbaka så har jag fått en jätte jobbig hosta. Sen gör det ont nere i ryggen varje gång jag hostar, tänkte se om man kunde få någonting för det! eftersom att jag inte vill ha ont nu när vi åker.

sov gott allesammans ♥

Wish I could press rewind And rewrite every line To the story of me and you

andra arbetsdagen idag, jobbade i danmark. kan ju säga att solen gassade på ganska bra där man satt och har nog minst halsat i mig 6 liter vatten! men allting gick finemang, nu är jag back in halmstad :) bästis kom precis förbi, ikväll vet jag inte vad som händer riktigt.

Men vad jag vet är att jag hade en väldigt trevlig dag igår! Eftersom att både jag och sandra hade bränt oss ganska reält, så valde vi att avstå stranden och istället åka in till stan en runda :) hittade en bikini, solglasögon och en klänning!


efter stan åkte vi hem till sandra och lagade maaat :D gottigt blev det allt! Sen ringde viktor och frågade om vi ville med till japan och spela minigolf. Vi hade inget bättre för oss ändå så vi åkte iväg med Kitte Viktor och Danne. och gissa vem som VANNNNNN? ah jo klart inte så svårt! JAG



när vi var klara käkade vi lite glass och sen drog vi oss alla hem till mig, käkade chips, snackade skit och rökte vattenpipa. Livet lekte, förutom att jag visste att jag skulle upp halv 6.. men det är sånt man får leva med :)

nu ska jag gå ut och sätta mig och vara lite social PUSS

RSS 2.0