sommartider hej hej sommartider

ni vet när dagen startar lite sådär halv bra, men sen blir den bättre och bättre.
Men efter ett tag så sjunker allting och så blir den inte allt så bra som man hade trott. 
Men sen när man tänker efter och fibblar lite hit och dit, så kan den nog bli ganska bra ändå. För änn är inte dagen slut, natten är bara morgon!


Love to hear the robin go tweet tweet tweet

mamma och pappa tyckte jag skulle sitta inne idag och ta det lugnt, men vem kan göra det när vädret är så fint?
nä så jag fick lite samtal och det slutade med att jag följde med sandra till tylösand där även min extra mamma och hennes vännina var :) vädret ska man ju inte klaga på, det var hur skönt som helst :D steeeeK mannen
kom hem och gjorde mig lite mat, sen kom bästis! åkte in till stan och satte oss vid nissan! pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan åkte vi hem till mig, mötte upp viktor och ralle! satt lite på min altan och snackade lite skit. De åkte för en timme sedan typ. Det blir att jag åker och jobbar imorgon ändå, får dricka mycket så att jag kan få fram några ord, det är helt konstigt. Jag har inte ont i halsen, rösten är bara helt borta..

Nu måste jag gå och lägga mig eller jag ligger redan i sängen måste bara sätta undan datan haha, upp halv sex imorgon för att hinna med tåget sju. Sen är jag back in halmstad vid 5 tiden, så då hoppas man på roligheter :D jobbar ju inte igen försten på torsdag (y)

sleep tight  

My baby's always dancin'

vaknade imorse när mamma och pappa skulle ut och spela någon golf tävlig.. sen kunde jag inte somna om
ligger i sängen nu, med nässprey, en jälva massa att dricka och tabletter! min hals är sämre idag och jag kan fan knappt prata. Detta kommer inte gå bra, får antagligen skita i att jobba på måndag så att jag kan bli frisk, palla det. Jag vill ut i solen och ha roligt med friends. Men gud vill nog straffa mig!

ändrade min design lite igår med, vet inte riktgit vad jag tycker. Men det får duga sålänge ;) är ingen exptert på sånt där, fattar knappt vad jag själv gör haha men det funkar iallafall (y)




Oh I don't even mind

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

Where you from, you sexy thing?

dagen igår började med att vakna upp hos pernilla! sedan jagade vi bussen med moppen för att komma hem i till mig, vi tog fram jordgubbar, sololja, tidningar och la oss till rätta :) as skönt
lite senare kom också kajsa och joinade oss, då hade vi förflyttat oss upp på mitt tak, där det blåste as gott medans solen stekte på! resultatet sen efteråt blev en bränt baksida för min del hahah menmen jag är van ;)
när vi hade solat färdigt begav vi oss till ica maxi och inhandlade lite grillsaker till kvällen, som skulle spenderas med trevligt sällskap och god mat ute i skogen :) allting blev as gott och vi hade en trevlig liten stund hos pernilla!
vid halv två begav vi oss till bussen, eller mer springandes.. för vi trodde att vi skulle missa bussen och vi trodde att vi hade missat den när vi kom fram med. Men helt plötsligt sådär en kvart försenad så tittade det en buss förbi.
Vi åkte in till stan och gick runt lite, hittade en liten efterfrest. Sen blev kajsa och sandra kvar där, medans jag och pernilla gick ut på upptäcksfärd i stan! klockan var väl runt 6 tiden då vi sprang runt, träffade lite olika folk, käkade jordnötter och njöt av att vara tonåring och att ha sommarlov!
när klockan närmade sig halv 8 ringde vi lill kim och jonas (som sooov) hiehe vi drog oss dit och var framme en timme senare. Somnade hårt efter att ha varit vakna i typ 24 timmar, fast det var varmt som fan!
vaknade upp vid halv ett och drog oss hem. Jag var nog hemma vid tre tiden och då hoppas jag in i en kall dusch, det är nog det skönaste som finns när man är helt genom varm och har bränt sig! sen råkade jag somna till i någon timme, det var himelskt! jag har inte sovit hemma nu på mer än en vecka så jag har saknat min gudomliga säng, för om jag får säga det själv så är den riktigt sköööön och stor :d

ikväll var det planerat att jag skulle med på fest i torup med folket som vi har träffat nu ett tag, men eftersom att jag inte har någon röst kvar så beslöt jag mig för att vara hemma, fråga mig inte vad jag har gjort men rösten är borta! waoao
så ikväll har jag grillat med papi, mamma är iväg och partajar så vi hade MF som vi kallar det:) sen satt vi och kollade på två filmer. Pappa var så trött så han gick och la sig nu, jag ska nog kolla på when a man loves a woman. har för mig den skulle komma efter götakanal.

oj vad mycket information det blev nu, känner att jag inte har skrivit mycket här på ett tag. Jag får bättra mig! fast på måndag börjar jag jobba, sen veckan efter är det Hultan och sen är det jobb igen.. men vad gör man inte för de dära pengarna! bilder från mina dagar kommer när jag lagt in de på datan :)

tjing



I believe in miracles


I've got the power!

gårdagen var braaa såklart :)
nu ska jag ut och käka en hamburgare som papi håller på att grilla! sen ska jag packa lite saker och åka iväg till skogen eller torup hiehe
jag är helt slut och trött och allt sånt så ska bli skönt med en slappe-kväll med snyggingggen!

snart måste det bli en utomlands-resa säger jag bara! aya napa, hur gott låter inte det?
när jag jobbat klart då blir det roligt ska ni veta :D plus att hultsfred inte är långt ifrån nu och jag känner att det kommer bli fett med ös! waoo


don't you know pump it up

en bild säger mer än tusen ord, jag är bakis och orkar inte skriva mycket så det får bli att jag lägger upp bilder istället
det blir bilder från igår, från mitt cirkus tält jag har/hade på gräsmattan och alla underbara människor som gjorde kvällen så jälva bra :)
okej, vissa insidenter var det ju! så som saker som gick sönder, dricka som blev snodd och dåja juste... polisen
haha men allting löser sig, för det var fett värt det :D
















en jälva massa bilder blev det, enjoyyyy

you're my sexbomb

helgalen & lyckad kväll igår, gå in på saras blogg för att läsa om det :) (y) sarranoff.blogg.se
idag vaknade vi i tid, sen följde vi med saras familj till båstad! där vi käkade och kollade på utemöbler hiehei
hittade hawaii-baren waaaaaalallla den var bäst :D sen när vi åkte hem så började jag må dåligt, väl hemma gick jag och la mig och nu mår jag lite bättre! måste vara pepp tills imorgon, för då smäller det fan :DDDD
nä nu ska jag sova så att jag mår bra tills imorgon. upp tidigt för att börja fixa med allt.. bläääeeee 
 
bilder kommer sen när sara vill skicka dee

Tonight we live La Vida Loca

länge sedan jag skrev här nu och sanningen är att jag inte riktigt har minne av vad jag har gjort den senaste tiden! Dagarna bara flyter på, men jag har varit och grillat med lite brudar på östra stranden, haft tjejmiddag hos mig med skumpa och vattenpipa, jag har varit nere i helsingborg och fixat inför jobbet där i sommar, jag har festat och ja lite allt möjligt. 
Igår var det iallfall midssommar och den blev hur lyckad som helst :D tack vare min bästa kompis och Emil såklart hah
jag och sandra käkade och förfestade lite hos mig :) sen kom emil och hans mamma å hämtade upp oss så drog vi på fest! hade skit trevligt och kanske efter några glas för mycket drog vi in till stan, sen var det bussen hemmåt som gällde och sängen stod först på listan.
vaknade vid halv två idag ganska go i huvet, nu ska vi sätta på en film och dricka cola (y)


nu kan det vara för sent att säga som det är

sitter hemma hos sara och hör hur regnet öser ner där ute, lite mysigt fast väldigt tråkigt för alla som tar studenten idag!
vädergudarna är inte på våran sida idag, hela denna veckan...
sandra och sara ligger och sover nu, jag funderar på om man ska orka göra sig iordning och ta sig in till parken och studenterne senare! måste köpa sånna grejer man hänger runt folk med, haha det är typ jobbigt speciellt som det ska regna så som det gör nu. hm.. får kolla med de andra när de vaknat till liv
igår låg vi bara hemma, jag och sara köpte chips n dip! kollade på tv lite sen kom sandra med :) mina brudar det där
senare på kvällen kollade viktor och ralle förbi, stannade till typ halv två så efter de hade gått deckade vi skönt i sängen.



i got a redbull and vodka up in my hand

igår drog jag och sandra till sarrrra! var meningen att vi skulle ta det lugnt där, fast som vanligt blev det ändrade planer!
som det alltid blir med mina brudar, åkte till stan. Spelade poker och söp till det lite, somnade vid sju-tiden
och vid tolv var jag tvugen att dra mig till skolan för att kolla mitt betyg i spanska. Och vem hade kunnat gissa, jag blev godkänd!
även om det var väldigt väldigt svagt så syns inte det på pappret sen :D
imorgon slutar även skolan, hur gott är inte det då? SOMMARLOV
heheiheei det kommer bli så jävla fetttttt, utomlands med tjejerna, hultsfred, tjäna pengar, partyyyy och ja allt vad ett sommarlov har att erbjuda


Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll

nyss hemkommer ifrån doktorn, mamma tyckte vi skulle in och kolla eftersom att jag inte kunnat käka ordentligt på några dagar nu
men som tur är hade jag inte halsfluss iallfall vilket var skönt för jag hade ändå inte tänkt att käka någon antibiotika nu när det snart är skolavslutning, haha
igår var jag pillan, loffe och någon till i tylösand och kollade på balen, roligt att kolla på! alla var riktigt fina :) sen följde jag med pillan ut i skogen eller torup som de annars kallas haha, drog ut och mötte några boys på kvällen (y)

nu ska mamma laga någon mat jag kan käka för har inte fått i mig någonting idag, sen ska jag lägga mig i soffan jämte pillan och bara ta det luuuugnt! för nu vill jag bli frisk



In the memory you’ll find me

smärta.lidande.frustration
jag har ont i halsen, kan knappt svälja.. varförrrrrrrr just jag
nu ska jag lägga mig med två täcken i sängen, och hyra en bra film :)) 
men det är faktist synd om mig & jag vill ha kul ikväll
...fast vi får väl se hur det blir med de. Kanske kommer ligga och dö hemma i min ensamhet istället
buhuh
nog pratat om det. Sängen ropar och det är ganska lockande olalaaa


You know that I could use somebody

idag gillar vi inte vädret, dumma vädergud
slutade skolan ganska tidigt och drog in till stan med sara! gjorde av med lite för mycket pengar, men fick med mig fyra fina toppar :D bilder kanske kommer, vem vet


jag har tänkt igenom det där med att ta studenten, visst det är nog riktgit roligt och skönt. Men man flyttar hemmifrån, måste jobba för att kunna överleva, kanske plugga vidare för att få en bättre utbildning och samtidigt kunna ha ett normalt socialt liv. Och nu när det är lågkonjuktur, hur lätt är det att skaffa bra betalande jobb som man även trivs med? nej usch jag är glad att jag fortfarande har två år på mig :)

nu återgår jag till mitt sista plugg eller så kanske man skiter i det och lägger sig vid tv:en :D

även grattis till Henrik som tar studenten idag :))


köper allt som inte kan köpas för pengar

Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

Har nyss fixat mig för sängen, ställt alarm, vattnat mammas blommor, fixat facebook åt pappa, bytat header på min blogg och skrivigt ut mitt turism arbete. Tycker jag förtjänar att krypa ner i sängen nu, så det ska jag göra med :) natti natti

We can just roll on down this road my friend

igår var stekardag, jag och sara drog oss först in till stan med pillan och joss :) hade det as-mys vid bibloteket
sen drog vi oss hemmåt, jag hämtade bad-saker så gick vi ner till grötvik där emil timmy och bex var!
stannade nog till runt 7 och det var fortfarande strålande sol!!
åkte hem till sara och gjorde tacos, hur gott är inte det lixom
vi hann även träffa viktor och martin en snabbis..
innan vi skulle sova låg vi och kollade på film, såg typ 5 min innan vi båda somnade

hade bara två lektioner idag, där vi slutförde både eng och sve A, as gott! bara ett prov kvar för min del
inga lektioner på fre eller mån heller så har långhelg :D
idag stekte vi hos sara, sen kom emil och shittim över, spelade volleyboll! och gissa vilka som vann?!? vavava
självklart vi, bara för att vi ägde sönder de totalt heh


nu har jag varit duktig och städat upp lite på mitt rum, sitter just nu och försöker skriva klart turismen med musik på hög volym (y)
snart kommer bästis förbi och då blir det film eller nått
tjingtjong


some say love, it is a river

roligt uppmötande på skolan imorse, haha massa treor som springer runt sjunger och håller på
"vem vill gå ettan nu ingen ingen.."  aaaaaaj jag känner mig träffad hehe 
fina kläder har det iallafall på sig.. eller vissa!

sitter på datan lektionen och är klar med allting, så snart går jag ut och steker i solen med min cola :)
och ojsan fick nyss reda på slutbetyget hosthost MVG där ja! hur gott är det inte det dååå

 efter skolan blir det mys med joss :D
herrå


RSS 2.0